Over mij

Mijn foto
Welkom om mijn blog. Ik ben Maaike, getrouwd met Jitse, we hebben samen vijf kinderen en acht kleinkinderen. Mijn hobby's zijn scrappen en kaarten maken.Lezen doe ik ook erg graag, maar dat komt wat in de verdrukking, nu ik dagelijks naar mijn hobbykamer wordt. Reacties op mijn creatieve werk worden zeer op prijs gesteld.

dinsdag 4 december 2012

kerstboompje

Al enige tijd ben ik in het bezit van een hexagons stans. Hier kun je op heel veel manieren een kaartje mee maken. De mogelijkheden zijn bijna onuitputtelijk. Op Pinterest zag ik deze kerstboom voorbij komen. Een leuk idee voor de uitdaging van http://mariannedesign.blogspot.nl Veel spullen van Marianne design heb ik niet gebruikt, alleen de kerststerren onderaan. Toevallig hadden deze sterren ook de hexagon vorm. De tekst en de creatable zijn ook van Marianne. Photobucket

5 opmerkingen:

 1. Mooi kerstkaartje Maaike, erg leuk idee zo met die hexagons!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi kaartje, de hexagons blijven leuk!
  Groetjes Boukje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi die hexagonen, ik wist niet daar daar stansen van Wren. Djati's makkelijker als alles met de hand knippen of hoekje voor hoekje snijden.
  Groeten, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Maaike, jouw link werkt niet goed bij Marianne Design, je hebt alleen een foto geplaatst. Zo weten we niet dat die van jou is en kunnen we geen reactie geven. Zal ik je vrijdag laten zien hoe het moet?
  Groetjes Boukje.

  BeantwoordenVerwijderen