Over mij

Mijn foto
Welkom om mijn blog. Ik ben Maaike, getrouwd met Jitse, we hebben samen vijf kinderen en acht kleinkinderen. Mijn hobby's zijn scrappen en kaarten maken.Lezen doe ik ook erg graag, maar dat komt wat in de verdrukking, nu ik dagelijks naar mijn hobbykamer wordt. Reacties op mijn creatieve werk worden zeer op prijs gesteld.

woensdag 30 oktober 2013

SU-per challenge.

Vanavond heb ik deze kaart gemaakt en het lukt me niet goed om hem mooi op de foto te zetten. In werkelijkheid zijn de kleuren veel mooier.
Morgenochtend probeer ik het nog eens, nu wil ik hem eerst maar plaatsen.

Zo, inmiddels een andere en betere foto gemaakt. deze is meer naar mijn zin. Bedankt voor het langskomen en reageren.7 opmerkingen:

 1. Wat een leuk kaartje Maaike! Erg leuk effect de verschillende lagen en de stempel. Paars komt erg mooi uit. Bedankt voor het meedoen met SU-per Challenges.

  Groetjes,
  Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wel erg gaaf gemaakt. Mooi hoe de bloemen doorlopen over de laagjes papier. Origineel idee. De foto is naar mijn idee best aardig gelukt hoor.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk die afgeronde hoeken. Het maakt het kaartje helemaal af. Die stempelset is ook gaaf zeg. Bedankt voor het meedoen aan de SU-per challenge. Groetjes, Gonny

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie uitwerking van de sketch! De stempelset Stippled Blossoms is een van mijn favorieten :)
  Bedankt voor het meedoen aan de SU-per challenge.
  Groetjes Carine

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heeeeeeeeel mooi!!!!! Iets om te onthouden.

  Hartelijke groeten,

  Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Echt een super kaart ! Mooie kleuren !
  groeten !neke

  BeantwoordenVerwijderen