maandag 9 september 2013

Ja zuster, nee zuster.

Bij cards en scraps loopt een uitdaging met als thema: ja zuster, nee zuster. Dat mocht op allerlei manieren vorm gegeven worden.
Ik vond het wel leuk om eens weer een layout te maken met dit thema. Zusterfoto`s genoeg in de oude doos.
Al een poos ben ik bezig de foto`s van vroeger te scrappen, maar de laatste jaren maak ik eigenlijk alleen maar kaarten.
Deze uitdaging was een goede aanleiding om de oude foto`s te voorschijn te halen.
Het papier wat ik hier heb gebruikt, hoort bij een serie van K and Company, met dit papier had ik al eerdere layouts gemaakt voor mijn historische album.
Daar wilde ik dan ook mee doorgaan. Ook de stijl is nog van een aantal jaren geleden. Tegenwoordig wordt er minder op de layouts geplakt, dat vind ik mooi,
maar niet passen bij het mijn doel. Eigenlijk is dit de tweede layout van de spread, die ik gemaakt heb, maar nr. 1 is nog niet klaar. Misschien vanavond nog....

De schets die als uitgangspunt diende staat hieronder. Ik heb hem gespiegeld. De schuine vorm heb ik geprobeerd te accentueren door de bloemen linksboven en rechtsonder te plakken.
Ook zit er nog een stempelafdruk rechtsonder. Links op de layout zit wat oud kant, het is lastig om de foto goed scherp te krijgen. De knopen, die op de bloemen zitten, is het enige, wat ik nog over heb van mijn uniform, helaas heb ik de rest vroeger al eens weg gedaan.
Jammer he, maar ja, dat doe je, als je jong bent en niet kunt overzien, hoe je daar spijt van zou moeten kunnen hebben. Met die knopen moest je je schort vast maken..

 photo Schets42_zps989fd362.png


 photo 7d864db0-6100-4288-8da4-df1458b22100_zpsf3166278.jpg

 photo b21ee818-4eec-4198-b656-5827a53ce7aa_zpsf928edc7.jpg
http:cardsandscrap.nl
Bedankt voor het kijken.

9 opmerkingen:

 1. Wat een schitterende kaart Maaike, ik vind hem prachtig.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige LO. Ik ben er gewoon sprakeloos van.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het een prachtige layout. Maar helaas zie ik de schets er niet goed in. In ieder geval toch bedankt voor je deelname bij cards & scrap.
  Groetjes Geertje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. prachtig mooi gemaakt Maaike! Mooi papier heb je gebruikt en ik vind je foto super!
  Groeten Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig lootje hoor gaaf gedaan papier past goed bij deze foto. Leuk dat je hebtmeegedaan bijcards en scrap met een layout.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige LO Maaike! Het papier is prachtig vintage! Leuk dat je mee doet met de challenge op Cards and Scrap!
  Groetjes, Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hij is prachtig Maaike!! Mooie papiertjes en superfoto! Gezellig dat je weer meedoet met de uitdaging bij Cards&Scrap! Groetjes,Brenda

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie layout! leuke, die foto's uit de oude doos!

  BeantwoordenVerwijderen