maandag 26 mei 2014

"TEXT ON VELLUM"

Afgelopen vrijdag had ik een reünie met collega`s van vroeger. Heel vroeger. We zijn samen begonnen in de verpleging in 1969 en hebben altijd contact gehouden met elkaar. Al was het met de één wat meer dan met de ander. We zijn allemaal jong, erg jong, getrouwd. En nu is het moment daar, dat de één na de ander 40 jaar getrouwd is.
Het eerste jubileum van dit groepje is op 29 mei a.s. We zijn allemaal nog met de zelfde man, is dat niet bijzonder? Het was een super leuke dag, en we raken nog steeds nooit uitgepraat.
Omdat ik niet weet, of iedereen het een succes vindt om op de pc afgebeeld te worden, maar even een foto met veel achterkanten.De uitdaging bij Cards en Scrap is het maken van een tekst op vellum. Ik heb gekozen voor éen van de digistamps van Cards en Scrap.
Bij het origineel staan onder de tekst nog de woorden : tel niet de jaren, maar de mooie momenten. Die heb ik verstopt omdat ik die niet vind passen bij een jubileum.
De tekst is uitgeprint op vellum. Aan de bovenkant van de kaart heb ik een rand vellum geembost. Dat is een lastig karweitje, want het gaat snel kapot. Ik heb het zo licht mogelijk geembost, waarbij ik het vellum nog in een stuk printpapier stopte.
De letters staan voor de personen in kwestie, dat zal duidelijk zijn. De mooie swirl is gestempeld en met wit geembost.

Bedankt voor het kijken en de leuke reacties.

http:cardsandscrap.nl

3 opmerkingen:

 1. Je hebt er werkelijk een plaatje van gemaakt. Super mooi kaartje.
  Wat knap van jullie dat jullie nog steeds contact hebben. Dat is minstens zó bijzonder.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een geweldig mooie kaart, Maaike!! Wat heb je het vellum leuk verwerkt!
  Bedankt voor het meedoen met deze uitdaging van Cards & Scrap!!
  Morgen komt onze nieuwe kaartenuitdaging online en we hopen dat je dan ook weer met ons meedoet!!
  Groetjes Tinie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een prachtig jubileumkaartje heel mooi ook de blomkes onderom zijn heel lief.En de swirls maken het kaartje helemaal af.
  Groetjes Grietje

  BeantwoordenVerwijderen