woensdag 7 januari 2015

Groen kerstkaartje.


Bij http://stampinyourwaychallengeblog.blogspot.nl/2015/01/challenge-19.html is de uitdaging: maak een kaart in groene tinten.
Dan wordt het maar weer een kerstkaart, de eerste van dit jaar. Op het SNN forum doet Jane elke maand een oproep om mee te doen met de challenge en elke keer heb ik goede voornemens en kwam het nooit van.
Nu dus wel, Jane...
Ik heb de stempel set van Keepsake Ornaments gebruikt om de vierkantjes te stempelen. Dat is deze set stempels, die ik kort geleden aangeschaft heb. Met bijbehorende stansen. Al een oudere set, maar volgens mij ga ik er erg veel plezier van hebben.

 photo 208bfa13-68e7-4b78-9688-b9d272dfcf4d_zps7707bbdf.jpgIk heb gestempeld met Old Olive ( bijna op, heeft iemand ervaring met navullen? ) Always Artichoke en certanly celery.

Groetjes, Maaike

http://stampinyourwaychallengeblog.blogspot.nl/2015/01/challenge-19.html

5 opmerkingen:

 1. Een hele mooie kaart Maaike
  en leuk die kerstbal.
  Ik ben ook steeds van plan om mee te doen
  maar ik heb bijna geen SU spulletjes.
  De inkten zijn echt prachtig.
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi!
  En ik weet wel zeker dat je heel veel plezier van deze set gaat hebben! Wat wil je precies weten over navullen? Kan ik je helpen?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig kaartje Maaike. Bedankt voor het meedoen bij Stampin your Way CHALLENGE!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat is een hele mooie kaart geworden

  BeantwoordenVerwijderen
 5. He Maaike goede voornemens zie ik haha. Maar super mooi vind ik je kaart. leuk dat je mee doet bij de Stampin your Way CHALLENGE!

  Groetjes Jane

  BeantwoordenVerwijderen