dinsdag 12 januari 2021

Liftchallenge 156.

 Allereerst een welkom voor Caroline, een nieuwe volger. Ik ga snel eens bij je kijken om inspiratie op te doen. Ik hoop, dat je die ook krijgt op mijn blog.

Bj de liftchallenge is het de bedoeling je kaart in stukken te verdelen. Twee of meer. Dat kun je doen d.m.v. stansen, knippen, snijden. Versier je kaart naar eigen inzicht.
Mijn kaart verschilt nogal van het voorbeeld.
Ik vond dit schattige vosje op de slee in de silhouette store, heb het origineel verkleind en gesneden en aangekleed. Eigenlijk was dit bestand niet geschikt voor een kaart, het werd zo klein, dat het een behoorlijk gepruts was. Ik vind het wel heel leuk om zo met de silhouette bezig te zijn. De stempel "Joepie" heeft geen stans, maar die kan ik dan maken op de silhouette.
De kaart heeft twee delen, de blauwe bovenkant en de witte onderkant.

 


En dit is dan de voorbeeldkaart. Eigenlijk wil ik nog wel iets maken in die sfeer.

Lift deze kaart:

Groeten, Maaike

http://liftchallenge.blogspot.com/


8 opmerkingen:

 1. Ook al verschilt hij van het voorbeeld, ik vind hem echt heel erg leuk! Wat een gaaf vosje is het! Ik moet nog bedenken wat ik ga doen met de liftchallenge...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wauw, wat een geweldig superleuke kaart, zo'n lief vosje. Mooie stijlvolle kaartjes met de sneeuwklokjes.
  lieve groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hoeft de kaart niet exact te liften hoor, het gaat meer om het verdelen in stukken. maar liften mag zeker ook. Jouw versie is heel erg leuk, dat vosje is zeker heel geschikt voor een kaart als deze, je hebt echt een helling en een blauwe lucht gemaakt zo. Gave kaart, Maaike en erg leuk dat je meedoet met de Liftchallenge!
  De Silhouette heb ik al, al jaren. Hij staat tegenwoordig stof te vangen, ik doe er bijna nooit meer iets mee. De bestanden verkleinen, wat jij ook zegt, viel mij vaak erg tegen, ik vond het meer iets voor scrapbookers. Ik heb er wel veel mee op kleding gedaan, op glas , ge√ętst en met vinyl. En ook wat op hout.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je kaartje is wel erg grappig met dat vosje Maaike
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind hem geweldig leuk Maaike, ben dol op vosjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het lijkt me inderdaad een hele klus om dit vrolijke vosje in elkaar te zetten maar hij is wel geweldig leuk! Mooi ook hoe je de achtergrond gescheurd hebt in plaats van gestanst, dat had ik nog niet eerder gezien bij deze lift. Geweldig leuk gedaan! Bedankt voor het meedoen aan de liftchallenge.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Erg leuk zeg! Mooi gemaakt en ik begrijp je gepruts, want het verkleinen is vaak best lastig en dan al die verschillende onderdeeltjes!
  Ik wil dat nog wel eens leren hoe je het snijbestand maakt voor een stempel.
  Ik gebruik mijn Silhouette regelmatig, voor van alles en nog wat. Ook eigen teksten maken bind ik super met dst app.
  Maaike, leuk dst je weer meedoet, dank je wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Toevallig belande ik hier op je blog Maaike.
  Wil gelijk even zeggen dat ik dit een supertoffe kaart vind.
  Zo leuk dat vosje op die slee.

  BeantwoordenVerwijderen