dinsdag 30 september 2014

Geboortekaart.

Een felicitatie voor de baby van een collega.
Ik heb de sketch van de liftchallenge gebruikt en de geprobeerd de kleuren van het geboortekaartje te gebruiken. Nu het onder elkaar staat, zie ik dat ik niet zo kleurvast geweest ben.
Ik heb een foto van het kaartje op mijn werk genomen, hij was niet zo scherp als ik wilde. De bedoeling is goed is goed en het zal vast wel in de smaak vallen.
Ik heb een nieuw foto bewerkings programma op de computer geinstalleerd.( Adobe Lighroom 4) Heb nog niet zo goed in de peiling, hoe ik dit moet gebruiken. Ik krijg de foto`s erop, maar hoe ik ze weer afkrijg??
Dus een heel geknip en geplak. Nog maar eens even een advies vragen aan de installeur.
Verder werkt photobucket niet zoals anders, wat dus ook een heel gedoe is. Ik kan de edit knop wel intoetsen, maar vervolgens gebeurt er niets. Heel vervelend, want ik gebruik photobucket altijd om de voorbeelden op mijn blog te plaatsen, maar wil ze niet zo groot hebben.

Groetjes, Maaike

http:liftchallenge.blogspot.nl

8 opmerkingen:

 1. Je kaartje is echt super mooi geworden. Altijd leuk als je het origineel kan gebruiken om inspiratie op te doen.
  Met het probleempje met je programma om je foto's te bewerken kan ik je helaas niet helpen. Ik kan de foto's die ik maak van mijn creaties meteen op mijn blog plaatsen. In mijn fotocamera zit een geheugenkaartje die ik in mijn laptop kan steken, en dan kan ik zo alle foto's bekijken, en selecteren. Maar er zal vast wel iemand zijn die je hiermee kan helpen.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie lift heb je gemaakt. Erg leuk met twee inspiratie voorbeelden! Leuk met het sterrenpapier en de sterren. Het ribbel karton geeft je kaart een stoere touch. Leuk!
  Ik kan je ook niet helpen. Doe m'n foto's op dezelfde manier als Renate, en bewerken doe ik in PicMonkey. Succes en dank je wel voor je deelname!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind je kaartje echt ontzettend leuk gelift! Erg leuk dat je het kaartje in de zelfde tinten en motiefjes hebt gemaakt als het geboortekaartje. Maar misschien is zit ik er helemaal naast....maar moet die e toevallig geen y zijn...? Ik heb hier geen vervelende bedoelingen mee hoor! Maar dacht vraag het eventjes voor het geval dat het toch oepsie is... en nogmaals het is echter een schitterend geboorte kaartje geworden! met het foto programma kan ik je helaas ook niet helpen... hopelijk kom je er zelf uit.

  Lieve groetjes, Mandy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Mandy,
  Je hebt helemaal gelijk. Bedankt voor je opmerking. Gelukkig is het kaartje nog niet op de post, kan ik het nog veranderen.

  Groetjes, Maaike

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Grappig, ik zie dat een collega van mij hetzelfde kaart had voor zijn zoon, dat heb ik toen ook gelift.Maar jij liftte naar voorbeeld van de liftkaart en gebruikte de kleuren. Erg mooi gedaan, vind het een topkaart! Dank je wel voor het meedoen met de Lifchallenge.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Maaike , je kaartje is erg leuk geworden !
  Zag de letter verwisseling ook al!
  Gelukkig kan je nog herstellen!
  Met dat programma van jou heb ik ook geen ervaring!
  Ik heb een Apple en daar heb ik een gratis app op , nl fotor!
  Werkt super makkelijk!
  Groetjes Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een enig kaartje heb je ervan gemaakt. Heel leuk om zo met de kleuren bij het geboortekaartje te blijven. Dat zullen de kersverse ouders vast waarderen. Bedankt voor het meedoen aan de liftchallenge!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie sterren Maaike hihi. ik vind je kaartje super mooi gelukt.

  Groetjes Jane

  BeantwoordenVerwijderen