dinsdag 29 oktober 2013

Herfstkaart

Helaas, helaas, weer te laat voor de uitdaging bij Cards and Scrap. Cards and Scrap is een blog, dat altijd met alles op tijd is.
Met nieuwe opdrachten, met uitslagen, heerlijk vind ik dat. Het enige nadeel is, dat ik me vaak verkijk op de tijd, die er voor heb. Deze kaart was ook gisteren al klaar, dus hij had mee kunnen doen.
Het zij zo. De opdrachten zijn altijd leuk om te doen en ik had een verjaardagskaart nodig voor mijn oudste schoonzoon. Bij deze dochter en schoonzoon blijft de kaart in elk geval maanden op de kast staan, dus zal hij wel gewaardeerd worden. Ik vind het overigens niet zo erg hoor, als mijn smaak net de smaak van mijn kinderen is. Gebeurt andersom ook.
De ondergrond van deze kaart is karton van een doos, geverfd met gesso. Het vogeltje en de tak zijn van memory box.
Bij het lezen van reacties en het bekijken van de desbetreffende blogs, kwam ik er achter, dat er bij het Kaartjes-Inspiratie Challenges Blog ook een herfstkaart wordt gevraagd. Leuk, dan stuur ik hem daar naar toe.
En ook naar ANMA creatief stuur ik hem door. Morgen ga ik even een goede link maken. Eveneens nog naar het scrapcardschallengeblog.http://kaartjes-inspiratie-challenges-blog.blogspot.nl

http:anmacreatief.blogspot.nl

http://scrapcardschallengeblog.blogspot.nl

7 opmerkingen:

 1. Lekker gezellig herfstkaartje. Helemaal leuk.
  Ik moet stiekem bekennen dat ik alle challenges opschrijf in een schriftje, anders weet ik ook niet welke challenge er wanneer afloopt, en wat de challenge is.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Had wat getypt en klik vervolgens op uitloggen in plaats van publiceren.
  Het is een leuk kaartje Maaike en altijd fijn om te weten dat iets gewaardeerd wordt toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie herfstkaart heb je gemaakt! Dankjewel voor het meedoen met de challenge bij KIC. Groetjes Ine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige herfstkaart heb je gemaakt. Leuk dat je meedoet met de challenge van KIC. Groetjes, Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gelukkig heb je nog andere challenges gevonden om mee te doen met je prachtige kaartje. Leuk dat je meedoet met de oktoberchallenge bij AnMaCreatief. Groetjes Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel mooi herfstkaartje Maaike! gaaf gedaan met het witte ribbelkarton en het vogeltje op de tak...Heel leuk dat je met dit prachtige kaartje mee doe bij Scr@p-Cards.
  Groetjes DT lid Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Maaike

  Wat een mooi apart kaartje.
  Dank je wel voor je bijdrage aan KIC!

  XXX Kim

  BeantwoordenVerwijderen