donderdag 10 oktober 2013

Liftchallenge # 51

Een prachtige kaart om te liften deze keer, zoals meestal trouwens.

 photo Liftkaart2351Marjan_zps25d827b7.jpg

Hij leek niet echt moeilijk, maar het duurde toch een poos tot ik min of meer tevreden was. Omdat de tevredenheid niet optimaal was, heb ik er nog eentje gemaakt.
Volgens mij heeft het met de kleuren te maken. Deze kaart is in groen/ blauwe tinten en dat zijn niet mijn kleuren heb ik gemerkt. In het volgende bericht zie je de andere kaart. Ze verschillen te veel om ze naast elkaar te zetten, vind ik.
Ik heb naast het groen en blauw een vleugje geel gebruikt, daar vrolijkte het wat van op. Op aanraden van Margriet heb ik er nog een mat van groen cardstock ondergedaan, zodat het geheel wat pittiger werd.
De blauwe bloemen, de onderste van de opbouw, zijn gestempeld met een stempel van Hero Arts. Op donkerblauw papier en wit geembost.Omdat ik geen stans heb met een scallop rand, heb ik dit boven en onder gestempeld met distress inkt, evergreen bough . De spetters zijn in zwart en evergreen bough gestempeld.

Bedankt voor het kijken. Ik ben benieuwd welke jullie het mooist vinden, deze of die andere.
http:liftchallenge.blogspot.nl

9 opmerkingen:

 1. Leuk gelift! Ik herkende 'm wel hoor.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind dit de mooiste van je twee bijdragen voor de Liftchallenge. Deze kleurencombi spreekt me meer aan ook ;) Je bloemen vind ik prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou maaike, zo zie je maar dat smaken verschillen, want deze vind ik echt de mooiere van de twee, ook qua uitwerking, superkaart! Fijn dat je metvtwee pogingen met de Liftchallenge meedoet!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind dit de mooiste, ik denk ook door de kleuren! Deze is subtieler van kleur.
  Groetjes Boukje.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Beide kaarten gezien, ik denk dat ik de andere mooier vindt, door de warme kleuren denk ik, maar deze mag er ook zijn. Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik moet zeggen: heel mooi gelift en leuk die spetter stempel!! hahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Toch vind ik dit een ontzettend leuk kaartje geworden! Heel erg mooi gedaan. De spetters komen ook zo mooi uit op deze variant. Bednakt voor nog een keer meedoen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel erg mooi! Leuk dat je er twee instuurt, en bij mij is deze ook favoriet hoor! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen