maandag 4 november 2013

Cards and scrap uitdaging # 191

Over negen maanden hopen Jitse en ik 40 jaar getrouwd te zijn. We zijn van plan dat te gaan vieren. Met het oog daarop ben ik maar eens begonnen met het maken van een uitnodigingskaart.
Deze creatie zou daar voor kunnen dienen. Moet het nog maar even met hem bespreken. Ongetwijfeld gaat hij vragen of ik me niet teveel op de hals ga halen, door deze kaarten zelf te gaan maken.
Nou ja, het moet niet zo zijn, dat ik daar net zoveel tijd voor nodig heb als nu. Volgens mij valt dat mee, als ik één keer weet hoe het er uit moet gaan zien, gaat het sneller. En ik heb nog alle tijd nietwaar?
Ik heb bij deze kaart gekozen voor een simpele, strakke uitvoering. Het papier is wit en crème, enkele hexagons zijn geembost met seafoam white embossingpoeder en toen opgeplakt. Over de kaart kwam een wit satijnlint. De crèmekleurige kanten bloem komt van mijn trouwjurk. Al die jaren bewaard, er is ook mee gespeeld door de kinderen. Een poos geleden heb ik hem toch maar eens weer uit de verkleedspullen doos gehaald. Gewassen en uit elkaar getornd. De basis van de jurk was witte stof, daarover heen zat een kanten stof. Dat is nogal vergeeld in de loop der jaren. Hier heb ik dus een roos uitgeknipt en opgeplakt. Het blauw grijze roosje verwijst naar het lichtgrijze kostuum van Jitse. Hij was er ook bij namelijk.
Ik ben benieuwd, wat jullie ervan vinden.
Bedankt voor het kijken en tot de volgende keer.http:cardsandscrap.nl

7 opmerkingen:

 1. Een hele mooie kaart Maaike en die hexagons vervelen nooit .
  Gefeliciteerd met je top 3.
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oooh, die is ook mooi Maaike. En wat een lef om je trouwjurk kapot te knippen. Ik heb hem nog hangen en ben er nog steeds gek mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gaaf hoor om je eigen uitnodigingen te maken, en dan nog wel een stukje stof van je trouwjurk erop. Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow wat een leuk idee en dat stukje van de trouwjurk erop is helemaal top!
  40 jaar wat een mijlpaal!
  Alvast Gefeliciteerd!
  Gezellig dat je meedoet met Cards en Scraps. Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze kaart vind ik echt heel mooi.
  Super geslaagd voor een huwelijk.
  Erg mooi zo in de wit crème tinten.
  Bedankt voor je deelname bij Cards&Scrap.

  Groetjes Noriko

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi, stijlvol kaartje. Phoe zeg, wat een werk ja, om alle uitnodigingen zelf te gaan maken. Ik moet je man (ook al heeft hij het nog niet gezegd) stiekem toch al een beetje gelijk geven. hihihi

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel erg mooi gedaan hoor. Leuk dat je meedoet bij cards en scrap.

  BeantwoordenVerwijderen