maandag 29 april 2013

Dylusions

Zaterdagmiddag was er bij Jacobi ( deze site) een make en take, waarbij je vieze handen kon maken. We hebben gesprayd met dylusions en dat was heel leuk om te doen. Met behulp van een mal en modelingpasta hebben we de driehoekjes bovenin gemaakt. Linksonder zit een stukje tekst uit een oud boek.
( naar de mening van mijn liefhebbende echtgenoot was er geen verband tussen het gemodeleerde en de rest van de kaart) .
Verder wat gespetterd met water en inkt en het resultaat staat hieronder. De tekst stempel kregen we mee naar huis, de korenbloemen en en de andere bloemen zijn van Joy. Hier horen ook stansen bij, die we op de tag hebben gebruikt als schaduw en op de kaart hebben toegevoegd aan de gestempelde korenbloemen. De bloemen op de tag zijn nog wat ingekleurd met een witte gelpen.
Ik vind het resultaat erg mooi geworden. Heb nog geen dylusions, maar wel shimmer mist en daar wil ik het dan eerst maar eens mee proberen.

 photo a12cf21f-01d7-48ee-80c9-c94fbecb20cf_zps79c62cee.jpg

 photo fac146da-beb9-4782-969b-e9c811a46ebd_zps908cec19.jpg

deze site

2 opmerkingen:

  1. Leuk om te zien wat jullie gedaan hebben, ziet er mooi uit en vast leuk om te doen! Je kaartjes hieronder zijn ook mooi, twee had ik al gezien natuurlijk:)
    Groetjes Boukje.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke kaarten heb je gemaakt!
    groetjes

    BeantwoordenVerwijderen