vrijdag 12 april 2013

Zelfgemaakte achtergrond

Voor deze kaarten heb ik zelf de achtergrond gemaakt. Verschillende kleuren op een acryl stempelblok aangebracht, hier met een minimister water overheen gesprayd. Daarna afgedrukt op aquarel papier en laten drogen.Het hangt uiteraard van de kleuren af, wat voor achtergrond je krijgt. De ene wordt dan wat stemmiger van kleur dan de andere. Kan dan ook voor verschillende gelegenheden gebruikt worden..
Ik heb de kaarten gestempeld met een stempel van Hero Arts. Daarna geembost met kleurloze embossingpoeder. De blauwige vindt ik geloof ik zelf de mooiste, dus die wil ik mee laten doen aan de uitdaging bij Dutch Card Lovers. Toch wil ik ook de andere even laten zien. Ik heb deze kaarten al eens gezien op het blog van Anneke, zij maakt altijd prachtige dingen.

http://somefiddlingonthekitchentable.blogspot.nl/ Ze staat bij mij bovenaan met de blogs, waaruit ik de inspiratie haal.

 photo a90bba96-70f2-4521-8324-30d807ea79be_zps40aa7614.jpg

 photo 0b3adda4-6050-40c7-9206-01bf6e6ddfc8_zpsceedb44f.jpg


Het is zo vreemd, ik zet steeds de link van het betreffende blog hieronder, via het linkje in blogger, het komt alleen nooit op mijn blog te staan.
Als ik het gewoon kopieer en plak krijg ik het wel te zien.

http://dutchcardlovers.blogspot.nl/

2 opmerkingen:

 1. Mooi gemaakt Maaike, ik vind je tekststempels ook erg mooi!
  Groeten Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze komen mij super bekend voor :) Leuk dat ik je kon inspireren. Mooie kaartjes!
  Hoe je een link in een blogbericht plaatst kan je hieronder zien. Misschien deed je toch iets fout?
  HIER

  BeantwoordenVerwijderen