donderdag 11 april 2013

Koeien

Voor deze kaart haalde ik de inspiratie van het blog van Godelieve Tijskens .
Zij maakt iedere week een project in zwart wit. Ik heb haar al heel lang bij mijn favorieten staan, want ik vind dat ze prachtige dingen maakt.
Ik blijf in de beestenboel zitten. Deze keer zijn het dus koeien, een plaatje van internet, geprint op canvas, dat geeft mooie zachte tinten.
Verder heb ik een embossing mal gebruikt van Tim Holtz. Een zwart/wit lintje erop en dat is dan mijn uitwerking voor de liftchallenge met de uitdaging: maak een kaart in zwart/ wit tinten.
Een collega, die binnenkort, nou ja, in juni pas, jarig is, heeft wat met koeien. Overal doet ze iets met koeien . Of dat nu een sleutelhanger, voordeurmat, of een label aan haar schaar is, het maakt niet uit. Ongetwijfeld valt deze kaart bij haar in de smaak, het kan haast niet anders.Bedankt voor het kijken en voor alle nieuwe volgers: een hartelijk welkom op mijn blog.

 photo 6e261809-a9cc-4fc9-85c7-9537d26bdaee_zps55fd264f.jpg


http://liftchallenge.blogspot.nl/

5 opmerkingen:

 1. Mooi effect dat plaatje van die koeien op canvas. Je brengt me op een idee heb het canvas al een tijdje ongebruikt liggen. Mooi geheel is het zo geworden. groetjes Mariëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtig kaartje zo in zwart/wit.....mooi gedaan en zó leuk die koeien!
  liefs Rachel

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk idee! En een mooie kaart, hoor! Fijn dat je meedoet met de Liftchallenge.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ha leuk met die koeien, zulke leuke beesten!! leuk kaart, en bedankt voor het meedoen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een enig kaartje, leuk om die koeien te verwerken op de zwart wit kaart. Bedankt voor het meedoen met de liftchalleng zwart wit uitdaging!

  BeantwoordenVerwijderen