woensdag 31 juli 2013

Vierkantjes

Deze kaart bestaat uit een aantal vierkantjes. Het ene vierkantje is gedessineerd papier, het andere effen en geembost.Hier heb ik een gedeelte van een embossingfolder voor gebruikt. Een patchwork folder.
Op andere vierkantjes heb ik gestempeld met stempels van SU, stempelset pretty petites uit de sale-a-bration 2013. De vlinder twee keer gestempeld, een keer effen en een in een motiefje. Ook al zo`n leuke stempelset, ooit al eens gewonnen, dus gratis en voor niks. De kleine libelle en het zigzag figuurtje heb ik in de embossinginkt gedrukt en daarna geembost met dikke embossingpoeder. Nog een knoopje en wat plakparels toegevoegd en dat was hem.
Deze uitdaging kwam van het liftchallengeblog. Toen ik op dit blog bekeek, wat ieder had gemaakt, las ik, dat iemand dit de leukste uitdaging vond.
Daar ben ik het helemaal mee eens. Je hoeft er geen speciale stansen of stempels te gebruiken, daar ben je helemaal vrij in. Bovendien wordt je door het voorbeeld al een flink eind op weg geholpen door de te liften kaart. En, wat ik nog belangrijker vind, niet allemaal poppetjes, hekjes, nestabilities of vogelhuisjes, ik ben meer van clean and simple. En van het stempelen.
Bedankt voor het kijken, tot de volgende keer. ( En nu maar hopen, dat deze op tijd is.Bij een andere uitdaging was ik precies een dag te laat.)

 photo 150f9707-a208-4e21-bf00-dc5ac00cf838_zpsb9ace667.jpg

http:liftchallenge.blogspot.nl

7 opmerkingen:

 1. Mooie kaart leuk al die verschillende blokjes

  Groetjes Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig leuk kaartje. En het is inderdaad een hele leuke challenge.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel erg mooi Maaike!! Mooie kleurtjes heb je ook gebruikt en zo leuk ook dat geëmbosste hier en daar. ( en ik zie een draadje door je knoop ;) ) Heel mooi geheel! Succes met de challenge!
  Groetjes,Brenda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dag maaike, leuk hoe je schrijft over deze challenge en je kaart is helemaal op tijd, hoor! Ik vind je kaart ook hartstikke leuk geworden. Het zijn nette vierkantjes en je hebt er een leuke eigen draai aan gegeven. Bedankt voor het meedoen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Maaike, ik dank u voor het lezen en bekijken van mijn blog. en ik ben blij dat je mijn kaartje. Wees creatief in de vreugde.
  Met de hitte, Elena

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi in een rechthoek verwerkt. Prachtige kleuren ook. Hele mooie lift, dank je wel!

  BeantwoordenVerwijderen